Barcaffè Za lepši dan

Novosti

Barcaffè espresso – vrhunski užitak u pravom Espressu od sada i u vašem domu!

Barcaffè sa svojom dugom tradicijom, beskompromisnim kvalitetom i ekspertizom u proizvodnji profesionalne espresso kafe u regionu je lansirao na tržište dva nova blenda espresso kafe za kucnu upotrebu – Barcaffè Espresso Classico i Barcaffè Espresso Cremoso.

Novi Barcaffè blendovi, namenjeni su svim ljubiteljima i ekspertima za kafu koji se tako osećaju, jer donose spoj arome, teksture i ukusa, jedinstvenog u svakoj šoljici kafe koja razbuđuje, pokreće i stimuliše. Oni koji traže nove mešavine i ukuse, moći će da izaberu Classico u kojoj preovladava čokoladna nota s aromom prženih badema ili Cremoso koji odlikuje ugodna, osvežavajuća gorčina sa slatkastim ukusom karamele i čokolade. Barcaffè espresso Classico i Cremoso prilagođeni su uobičajenim načinima pripreme kod kuće, korišćenjem standardnih kućnih espreso ili moka aparata, a zadovoljiće istančane ukuse i pravih poznavalaca espressa.

Nove mešavine Barcaffè espresso kafe proširuju mogućnost izbora, pa ćete u vašem domu moći da pijete espreso kafu koja se gotovo i ne razlikuje od one koju pripremaju profesionalni baristi u kafićima.

Barcaffè Espresso Classico i Barcaffè Espresso Cremoso dostupni su u vakuum pakovanjima od 250 grama i mogu se naći u svim  vecim supermarketima širom zemlje.

Sve novosti

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možete da postavite njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku: