Barcaffè

Novosti

Barcaffè Artist Edition kolekcija šoljica: Sandro x Lunar

Sa ponosom predstavljamo prvu limitiranu kolekciju šoljica za kafu koju su oslikali poznati umetnici Sandro&Lunar regiona. Prva kolekcija šoljica za kafu Barcaffe Artist Edition 2022 okupila je dva odlična umetnika: jednog koji se izražava rečima i drugog koji oslikava emocije, zato su izabrani Sandro i Lunar.

Sa ponosom predstavljamo prvu limitiranu kolekciju šoljica za kafu koju su oslikali poznati regionalni umetnici Sandro&Lunar.

Prva po redu Barcaffe Artist Edition 2022 kolekcija šoljica za kafu spojila je dva vrhunska umetnika: jednog koji se izražava rečima i drugog koji oslikava emocije.

Sandro Slavnić

Sandro je pisac, kreativac i umjetnička duša iz BiH, a poznat je i po svojim motivacionim porukama koje se dijele na njegovom Instagram profilu @sandrotellingstories. Sandro je nova kreativna senzacija. Njegov književni prvenac „Na tezgi godišnjih doba“ trenutno je jedno od najtraženijih štiva u regionu, a njegovi citati koje deli na društvenim mrežama za mnoge su svakodnevna inspiracija i motivacija.

Kratko, jednostavno i direktno u stvar - evo kako bismo najbolje mogli da prenesemo sadržaj poruka koje se dele na Instagram profilu. Neki bi ih mogli nazvati porukama afirmacije, dok druge jednostavno privlači neobičan humor koji nam otvara oči i tera nas da stvari sagledamo iz potpuno nove perspektive.

Slaven Kosanović Lunar

Hrvatski grafiti umetnik, grafički dizajner i umetnik sa rane hrvatske grafiti scene. Njegovi radovi krase gradove poput Amsterdama, Atine, Oklanda, Berlina, Hanoja, Havane, Lisabona, Londona, Melburna, Njujorka, Osla, Pariza, Sajgona, Seula, Sidneja i Tokija.

Pored crtanja i slikanja grafita, istakao se i klasičnim tehnikama slikanja kistom u tehnici akrila na platnu velikog formata koristeći svoje prepoznatljive mačke koje postavlja i brojne situacije sa kojima se često možemo poistovetiti. Beskompromisan i direktan, Lunar nas iznova oduševljava svojim crtežima i originalnim kreacijama.

barcaffe

Nazad na Artist Edition

Sve novosti

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možete da postavite njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku: