Barcaffè Za lepši dan

Kapsule D.O.T.

  proizvod

Сè е лесно со Barcaffè Lattiato

Дозволете си го возбудливото чувство на нови можности! Освежете се, вратете ја енергијата и уживајте во моментот посветен на себе со највкусното ледено кафе.

BARCAFFÈ LATTIATO

Совршенството на вкусот ви е на дофат на раката!

Проверете зошто сè е лесно со Barcaffe Lattiato. Брзо освежува, ја крева енергијата и дава чувство на целосно уживање.

Ледено кафе од 100% арабика, за секојдневно уживање.

Совршенството на вкусот ви е на дофат на раката!

Проверете зошто сè е лесно со Barcaffe Lattiato. Брзо освежува, ја крева енергијата и дава чувство на целосно уживање.
Ледено кафе од 100% арабика, за секојдневно уживање.

Почувствувајте ја енергијата на единствениот пијалак Lattiato. Изберете вкус и уживајте!

Врвното искуство Lattiato ве движи и ви помага да ги победите сите дневни предизвици. Искористете го секој ден и уживајте со Barcaffe Lattiato!

Секаде и секогаш, единственото искуство Lattiato ќе ви даде дневна доза задоволство!

Брзото освежување Lattiato дава енергија да одите понатаму!

Изберете го омилениот вкус Barcaffe Lattiato создаден за уживање во движење.

Совршенството на вкусот ви е на дофат на раката!

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možete da postavite njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku: